Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Επίδοση βαθμολογίας και τίτλων προόδουΑγαπητοί γονείς και κηδεμόνες. 

Mετά τη δύσκολη για όλους μας χρονιά, έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα: Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν και με βασικό γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών , των γονέων και των εκπαιδευτικών,  η επίδοση της βαθμολογίας των δύο τελευταίων τριμήνων και των τίτλων προόδου των μαθητών μας θα  γίνει ως εξής:

Οι μαθητές του 1ου υποτμήματος κάθε τάξης θα προσέλθουν κανονικά την Πέμπτη 25/6/20 και την τελευταία διδακτική ώρα θα παραλάβουν σε κλειστούς φακέλους όλα τα έντυπα.

Οι μαθητές του δευτέρου υποτμήματος κάθε τάξης θα προσέλθουν την Παρασκευή 26/6/20 κανονικά στις 8.15΄ και θα αποχωρήσουν στις 10.00΄.  Θα παραλάβουν σε κλειστούς φακέλους όλα τα έντυπα. Τα σχολικά λεωφορεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Οι γονείς των μαθητών που δεν έχουν προσέλθει λόγω Covid19 με δήλωσή τους από 1-6-20, μπορούν να προσέλθουν την Παρασκευή 26/6 και ώρα 10.30΄-11.15΄ για να παραλάβουν οι ίδιοι τα έντυπα , καθώς και τα προσωπικά αντικείμενα και βιβλία των παιδιών.
ΘΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ   όλα τα μέτρα προστασίας.
Οι εκπαιδευτικοί θα παραδίδουν στους γονείς τα προαναφερόμενα, έξω από την αίθουσα των μαθητών , τηρώντας τα μέτρα προστασίας ( γάντια, μάσκα κλπ). 
Η είσοδος των γονέων  των τάξεων Α, Β και Γ θα γίνει από την είσοδο της οδού Καλλιπόλεως και των τάξεων Δ, Ε και Στ από την οδό Τήνου.

 Παρακαλούμε κατά την αναμονή εισόδου να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας (1,5 μέτρο  τουλάχιστον).


Όσοι γονείς προσέλθουν και χρειάζονται βεβαίωση παρουσίας για την εργασία τους , θα την παραλαμβάνουν έξω από την τραπεζαρία του ολοήμερου . 

Βιώσαμε αυτή τη σχολική χρονιά δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές. αλλά τα καταφέραμε .
Ευχή όλων μας , αυτές οι στιγμές να είναι σύντομα μια μακρινή ανάμνηση.


                                                   Ο διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου

7ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας

Το υλικό και οι πληροφορίες που αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα αποσκοπούν στην ενημέρωση και επικοινωνία της σχολικής κοινότητας.