Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 το σχολείο δε θα λειτουργήσει , λόγω της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δελμούζος.

 Την Παρασκευή 24 και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 , το σχολείο δε θα λειτουργήσει λόγω των Ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών. 

Αντίστοιχα δε θα λειτουργήσει στις επαναληπτικές εκλογές την Παρασκευή 31 Ιουνίου και την Δευτέρα 3 Ιουνίου. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  2019-20 
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές για το ολοήμερο 2019-20 ολοκληρώνονται στις 10 Ιουνίου 2019. 

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται και πληρούν τις προϋποθέσεις (εργαζόμενοι, άνεργοι με δελτίο ΟΑΕΔ ή ευάλωτες κοινωνικές ομάδες) καταθέτουν αίτηση με τα αντίστοιχα δικαιολογητικά. 
Ώρες αποχώρησης 15.00 ή 16.00 σύμφωνα με τη δήλωση. Γονείς που εγγράφουν τα παιδιά στο ολοήμερο πρόγραμμα έχουν στην αίτηση και την επιλογή της πρόωρης πρωινής προσέλευσης (7.00΄-8.00΄). 

Αίτηση που δε συνοδεύεται με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά δε θα θεωρηθεί έγκυρη . 

Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση 15 συνεχόμενων απουσιών από το ολοήμερο οι μαθητές διαγράφονται αυτόματα και δεν μπορούν να ξαναεγγραφούν. 


 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ  ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ 

 Όσοι γονείς ενδιαφέρονται για μεταφορά με τα μισθωμένα λεωφορεία και η απόσταση της κατοικίας τους από το σχολείο ξεπερνά τα 1.200 μέτρα, παρακαλούμε να συμπληρώσουν την αίτηση που μοιράστηκε ,με τον αντίστοιχο Κ.Α.Ε.Κ. για τη βεβαίωση της απόστασης .


ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ

 Σας ενημερώνουμε ότι για τη λήξη της σχολικής χρονιάς προγραμματίστηκαν διήμερες εκδηλώσεις ως εξής: 
 Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 19.30΄θα πραγματοποιηθεί η γιορτή των τάξεων Α,Β,Γ,Δ και Ε. 

Το σχολείο δε θα λειτουργήσει το πρωί για αυτές τις τάξεις. Την Πέμπτη 13 Ιουνίου και ώρα 19.30΄θα πραγματοποιηθεί η γιορτή για την Στ΄ τάξη.

 Τα παιδιά της τάξης δε θα προσέλθουν στο πρωινό πρόγραμμα. 


 Τα δρομολόγια και τις δυο μέρες θα εκτελεστούν κανονικά. 

 Ο διευθυντής 

Αυγερινός Γεωργόπουλος

7ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδας

Το υλικό και οι πληροφορίες που αναρτώνται στην παρούσα ιστοσελίδα αποσκοπούν στην ενημέρωση και επικοινωνία της σχολικής κοινότητας.